Compartim expertesa.
Construïm relacions.

El nostre Compromís, una dilatada Experiència  i la Professionalitat amb els nostres clients són els principals pilars de la SATISFACCIÓ dels clients d’xpfConsulting

Compromís

La nostra actuació de consultoria, sigui quin sigui l’àmbit en què es desenvolupi, es basa a garantir la millor solució per als nostres clients.

Ens posem en el lloc dels nostres clients, per entendre les seves necessites i trobar les millors solucions de gestió o planificació.

Experiència

30 anys d’experiència en el camp de la consultoria empresarial, al llarg dels quals hem après molt dels clients amb qui hem treballat, constitueix el nostre principal actiu, que posem a disposició dels clients.

Expertesa i Professionalitat

El desenvolupament de les nostres pròpies eines, protocols i procediments de treball, junt amb la formació del nostre equip i l’aprenentatge permanents, ens permeten sistematitzar i simplificar la feina i el compliment normatiu als nostres clients.

Protecció de Dades Personals

Adaptació al RGPD

Auditoría de compliment

Servei de Delegat de Protecció de dades

Clausulats Web

Adaptació legal, tècnica i organitzativa per al compliment de la legislació en matèria de protecció de dades de caràcter personal

Consultoria en el Disseny d’Horaris i Torns de Treball Rotatius

Software de Gestió de Jornada
i Calendaris Laborals

Ajudem a dissenyar horaris i tons de treball per a Residències per a Gent Gran i altres serveis d’atenció a la dependència.
Amb el nostre Software de Gestió de Jornada i Calendaris Laborals automatitzem i simplifiquem la confecció dels calendaris laborals i el seguiment del compliment de la jornada anual.

Estudis de Viabilitat

per a Residències de Gent Gran

i altres serveis d’atenció a la dependència

 

Confeccionem, en col·laboració amb eai|consultoria – Inforesidencias.com i BT/A, estudis de viabilitat econòmico-financera i de mercat per a la construcció o rehabilitació, i gestió de centres d’atenció a la dependència (Residències per a Gent Gran, Centres de Dia, …)

Contacteu amb Nosaltres

info@xpfconsulting.com

(+34) 935 372 610

(+34) 626 175 157

Passeig Lluís Muncunill, 23 3r 2a
08225 Terrassa
(Barcelona) – Catalunya

Política de Protecció de Dades

15 + 14 =

xpfConsulting and Advising

Serveis d'adaptació a la normativa de Protecció de Dades Personals | Servei de Delegat de Protecció de Dades | Consultoria de Recursos Humans en Residències i atenció a la Dependència (Gestor de Jornada i Calendaris Laborals)